Aspirant-initiator

Geplaatst op Geupdate op

DSC_0420
Aspirant-initiator 2019

Op zaterdagen 23 & 30 maart werd er te Oordegem een Aspirant-Initiator cursus opgericht. De inschrijvingen liepen, net als bij de vorige editie, vlot binnen waardoor het maximum aantal cursisten enkele keren werd opgetrokken. Uiteindelijk waren we opnieuw met 22 cursisten waarvan 12 VS-ers. FEThrowers Nina en Levi Denolf volgenden ook deze cursus.

Het werden 2 zeer leerrijke, leuke maar voor sommigen ook vermoeiende dagen. Als docent heb ik er alvast van genoten… het enthousiasme waarmee de cursisten de 133, u leest het goed 133!, kinderen hebben ontvangen tijdens de afsluitende ‘Kids Athletics’ was heel verwarmend. Dankzij een prima voorbereiding en de steun van een deugddoende lentezon zag ik alleen maar blije gezichtjes. Ook de medaille die iedere deelnemer kreeg tijdens de prijsuitreiking werd zeer gewaardeerd!

Beste cursisten, veel succes in jullie verdere trainerscarrière! Het was aangenaam samenwerken en op m’n vraag aan de kinderen of jullie geslaagd waren werd alvast luidkeels JA geroepen!

Filip

Fotoalbum Kids Athletics – 30 maart 2019

DSC_0302

2 gedachten over “Aspirant-initiator

    Brecht Decock zei:
    30 maart 2019 om 19:23

    Zalige dag!! Super motiverende opleiding met een krachtige mentor!
    Dank jullie collega’s voor deze memorabele beleving!

    Geliked door 1 persoon

    Katrien De Ridder zei:
    30 maart 2019 om 23:20

    TOPdag! TOPcursus! Lang leve atletiek!

    Like

Plaats een reactie