BK²

Geplaatst op Geupdate op

Vandaag trok onze trainer Filip Eeckhout nog eens z’n werpschoenen aan tijdens het Belgisch kampioenschap hamerslingeren en gewichtwerpen voor masters in Saint Mard (Virton). De plaatselijke club zorgde er voor een vlekkeloze organisatie. Ook Cédric Broeckaert en Annelien Beelaert kwamen vandaag in actie, maar dan in Gentbrugge waar ze respectievelijk deelnamen aan het kogelstoten en discuswerpen. Zoals gewoonlijk kan u hieronder een kort verslagje vinden.

Voor de masters M40 stond het gewichtwerpen en hamerslingeren pas in de late namiddag op het programma. Best handig als je weet dat de piste van Dampicourt op ruim 250km van Lede ligt… Filip mocht met 2 gouden medailles huiswaarts. In het hamerslingeren (7,26kg) realiseerde hij een degelijke 37m14. Zijn beste prestatie kwam er in het gewichtwerpen (15,88kg) waar hij met 13m38 een dik nieuw PR en clubrecord realiseerde.

Uitslag BK

.

Ondertussen zagen we via de handige atletiek.nu website dat belofte Annelien in het discuswerpen tot een mooie 37m77 kwam, haar 2de beste prestatie dit seizoen.
Ook scholier Cédric presteerde op hoog niveau. Met zijn 16m76 benaderde hij opnieuw zijn PR en liet een heel knappe reeks opmeten waarvan het gemiddelde boven de 16m50 lag! Heel sterk! Met het oog op het Vlaams kampioenschap van volgende week is dit alvast een hoopgevende prestatie!

Uitslag Gentbrugge

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s