Goud²

Geplaatst op Geupdate op

Het weekend van 17 & 18 september is overgoten met atletiek. Zo waren er o.a. vandaag atleten in actie in Oordegem en Brugge. In Brugge stond het Kampioenschap van Vlaanderen voor masters op de agenda met onze trainer Filip. Omdat hij pas in de namiddag in actie moest komen, trok hij eerst nog even naar Oordegem waar zoontje Aaron deelnam aan een jeugdwedstrijd voor benjamins. In de namiddag werd hij afgelost door mama Dorien, die na haar werk kwam supporteren voor zoon Elias bij de pupillen. Op zondag trekt Kortrijk dan weer alle aandacht, daar gaan immers onze junioren en beloften aan de slag tijdens hun BK. Maar eerst een kort verslagje over het KvV, alvast veel leesplezier.

Filip, ondertussen 43, werd vandaag dubbel Vlaams kampioen in zijn M40 mastercategorie. Zowel in het kogelstoten als in het discuswerpen waren zijn prestaties best OK met respectievelijk 14m19 en 41m77. Veel meer mag hij niet verwachten gezien hij amper nog de tijd kan vinden om zelf wat te trainen. Ook het weer vandaag was niet echt “atletiekminded”.

Volledige uitslag.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s