Annelien Beelaert

FB_IMG_1535315910944.jpg

E-mail : Annelien@fethrowers.be
Geboortedatum & plaats :
25 november 2000 te Zottegem
Beroep/Studies : Student (Wetenschappen – Wiskunde)
Hobby’s :
Atletiek
Gestalte :
1m67
Gewicht : 
?

Facebook : www.facebook.com/annelien.beelaert
Instagram : www.instagram.com/annelienbeelaert

 .

Prestatie-ontwikkeling Kogel :

OUTDOOR & INDOOR

Jaar4kg3kg2kg1kg
2008 – BEN/// 
2009 – BEN///5m89 & 7m22
2010 – PUP//5m61 & 6m04/
2011 – PUP//6m63 & 7m34/
2012 – MIN//7m31 & 7m75/
2013 – MIN//8m51 & 9m35/
2014 – CAD/8m42 & 7m69//
2015 – CAD/10m46 & 10m94//
2016 – SCH/11m26 & 11m20//
2017 – SCH/11m66//
2018 – JUN9m84 & 9m92///
2019 – JUN10m38 & 10m68///
2020 – BEL/ & 10m60///
2021 – BEL?///
2022 – BEL?///

.

Prestatie-ontwikkeling Discus:

Jaar1kg750g600g
2010 – PUP//16m33
2011 – PUP//18m93
2012 – MIN/18m76/
2013 – MIN/26m09/
2014 – CAD27m57//
2015 – CAD32m97//
2016 – SCH34m97/
2017 – SCH34m68//
2018 – JUN38m36//
2019 – JUN38m88//
2020 – BEL39m09//
2021 – BEL?//
2022 – BEL?//

.

Palmares :

Belgische kampioenschappen

2021 – AC => O => 9de discus
2020 – AC => O => 7de discus
2020 – BEL => I => 8ste kogel
2019 – AC => O => 7de discus
2019 – JUN => O => 6de discus
2019 – JUN => I => 9de kogel
2018 – JUN => O => 3de discus
2018 – AC => O => 8ste discus
2017 – SCH => O => 4de discus
2016 – SCH => O => 5de discus
2015 – CAD => O => 3de discus
2015 – CAD => I => 6de kogel
2014 – CAD => O=> 9de discus

.

Vlaamse kampioenschappen

2017 – SCH => O => 3de discus
2016 – SCH => O => 4de discus
2015 – CAD => O => 4de discus
2014 – CAD => O => 11de discus

.

Provinciale kampioenschappen

2019 – JUN => O => 3de discus & 2de kogel
2018 – JUN => O => 2de discus
2018 – JUN => I => 5de kogel
2017 – SCH => O => 3de discus & 3de  kogel
2016 – SCH => O => 4de discus
2016 – SCH => I => 4de kogel
2015 – CAD => O => 1ste discus & 3de kogel
2015 – CAD => I => 2de kogel
2014 – CAD => O => 7de discus
2014 – CAD => I => 7de kogel
2013 – MIN => O => 1ste discus
2012 – MIN => O => 4de discus
2011 – PUP => O => 4de discus & 7de  kogel
2010 – PUP => O => 5de discus & 6de kogel
2009 – BEN => O => 2de kogel


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s