Annelien Beelaert

Annelien
Annelien Beelaert – Foto: Johnny De Ceulaerde

E-mail : Annelien@fethrowers.be
Geboortedatum & plaats :
25 november 2000 te Zottegem
Beroep/Studies : Student (Wetenschappen – Wiskunde)
Hobby’s :
Atletiek
Gestalte :
1m67
Gewicht : 
51 kg

Facebook : www.facebook.com/annelien.beelaert
Instagram : www.instagram.com/annelienbeelaert

 .

Prestatie-ontwikkeling Kogel :

OUTDOOR & INDOOR

Jaar 4kg 3kg 2kg 1kg
2008 – BEN / / /
2009 – BEN / / / 5m89 & 7m22
2010 – PUP / / 5m61 & 6m04 /
2011 – PUP / / 6m63 & 7m34 /
2012 – MIN / / 7m31 & 7m75 /
2013 – MIN / / 8m51 & 9m35 /
2014 – CAD / 8m42 & 7m69 / /
2015 – CAD / 10m46 & 10m94 / /
2016 – SCH / 11m26 & 11m20 / /
2017 – SCH / 11m66 / /
2018 – JUN 9m84 / 9m92 / / /

.

Prestatie-ontwikkeling Discus:

Jaar 1kg 750g 600g
2010 – PUP / / 16m33
2011 – PUP / / 18m93
2012 – MIN / 18m76 /
2013 – MIN / 26m09 /
2014 – CAD 27m57 / /
2015 – CAD 32m97 / /
2016 – SCH 34m97 / /
2017 – SCH 34m68 / /
2018 – JUN 38m36 / /

.

Palmares :

Belgische kampioenschappen

2018 – JUN => O => 3de discus
2018 – AC => O => 8ste discus
2017 – SCH => O => 4de discus
2016 – SCH => O => 5de discus
2015 – CAD => O => 3de discus
2015 – CAD => I => 6de kogel
2014 – CAD => O=> 9de discus

.

Vlaamse kampioenschappen

2017 – SCH => O => 3de discus
2016 – SCH => O => 4de discus
2015 – CAD => O => 4de discus
2014 – CAD => O => 11de discus

.

Provinciale kampioenschappen

2018 – JUN => O => 2de discus
2018 – JUN => I => 5de kogel
2017 – SCH => O => 3de discus & 3de  kogel
2016 – SCH => O => 4de discus
2016 – SCH => I => 4de kogel
2015 – CAD => O => 1ste discus & 3de kogel
2015 – CAD => I => 2de kogel
2014 – CAD => O => 7de discus
2014 – CAD => I => 7de kogel
2013 – MIN => O => 1ste discus
2012 – MIN => O => 4de discus
2011 – PUP => O => 4de discus & 7de  kogel
2010 – PUP => O => 5de discus & 6de kogel
2009 – BEN => O => 2de kogel


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s