Gerald Nys

Gerald
Gerald Nys

E-mail : Gerald@fethrowers.be
Geboortedatum & plaats :
27 september 1994 te Aalst
Beroep/Studies : Student (Kiné)
Hobby’s :
Atletiek & Wielrennen
Gestalte :
1m84
Gewicht : 
83 kg

 .

Prestatie-ontwikkeling Kogel :

OUTDOOR & INDOOR

Jaar 3kg 2kg 1kg
2002 – BEN / / ?
2003 – BEN / / ?
2004 – PUP / ? /
2005 – PUP / 10m10 & 9m37 /
2006 – MIN 9m66 & 8m86 / /
2007 – MIN 12m02 / /
Jaar 7kg260 6kg 5kg 4kg
2008 – CAD / / / 13m04 & 10m92
2009 – CAD / / / 13m55 & 13m49
2010 – SCH / / 13m21 & 11m68 /
2011 – SCH / / 15m34 & 14m88 /
2012 – JUN / 14m79 & 14m22 / /
2013 – JUN / 14m53 & 14m09 / /
2014 – SEN 12m89 & 13m08 / / /
2015 – SEN 12m44 & 12m90 / / /
2016 – SEN 12m93 / / /

.

Prestatie-ontwikkeling Discus:

 

Jaar 2kg 1,750kg 1,5kg 1kg 600g
2005 – PUP / / / / 24m10
2006 – MIN / / / 20m92 /
2007 – MIN / / / 28m03 /
2008 – CAD / / / 39m64 /
2009 – CAD / / / 44m36 /
2010 – SCH / / 35m43 / /
2011 – SCH / / 41m25 / /
2012 – JUN / 39m77 / / /
2013 – JUN / 35m18 / / /
2014 – SEN 29m52 / / / /
2015 – SEN / / / / /
2016 – SEN ? / / / /

.

Prestatie-ontwikkeling Speer:

Trainer speer: Andy De Coster

Jaar 800g 700g 600g 400g Hockey
2005 – PUP / / / / 42m26
2006 – MIN / / / 32m75 /
2007 – MIN / / / 42m34 /
2008 – CAD / / 51m32 / /
2009 – CAD / / 59m04 / /
2010 – SCH / 59m19 / / /
2011 – SCH / 61m51 / / /
2012 – JUN 62m26 / / / /
2013 – JUN 61m96 / / / /
2014 – SEN 64m37 / / / /
2015 – SEN 50m24 / / / /
2016 – SEN ? / / / /

.

Palmares :

Belgische kampioenschappen

2014 – BEL => O => 2de speer
2014 – BEL => O => 3de kogel
2013 – JUN => O => 1ste speer
2012 – JUN => O => 3de kogel
2012 – JUN => I => 3de kogel
2011 – SCH => O => 3de speer
2011 – SCH => O => 2de kogel
2011 – SCH => I => 3de kogel
2010 – SCH => O => 3de speer
2009 – CAD => O => 1ste speer
2009 – CAD => I => 2de meerkamp
2009 – CAD => I => 3de kogel

.

Vlaamse kampioenschappen

2011 – SCH => O => 1ste meerkamp
2011 – SCH => O => 2de speer
2011 – SCH => O => 2de kogel
2011 – SCH => I => 2de kogel
2010 – SCH => O => 3de meerkamp
2009 – CAD => O => 1ste speer
2009 – CAD => I => 1ste hinkstap
2009 – CAD => I => 2de meerkamp
2009 – CAD => I => 2de kogel

.

Provinciale kampioenschappen

 

/