Eindejaarsmeeting VITA

Geplaatst op Geupdate op

Tijdens de eindejaarsmeeting van VITA op 19 december kwamen 3 FEThrowers in actie met de kogel. De cadetten en scholieren meisjes moesten samen hun wedstrijd afwerken wat resulteerde in 51 deelnemers en een wedstrijd van bijna 3u!  Myrthe Van der Borght , Annelien Beelaert en Phebe Vanderstraeten presteerden, gezien de omstandigheden, goed en doen het beste verhopen voor het vervolg van het indoorseizoen.

Bij de cadetten meisjes zagen Myrthe de wedstrijd winnen in 12m42, een nieuw CR. Hiermee veegt ze het 10 jaar oude clubrecord van Evelien Eeckhout van de tabellen. Mooi begin van het seizoen na wat minder trainen door knieproblemen, examens,…

Scholiere Phebe overschreed voor het eerst op wedstrijd de 11m grens. Met een 3de plaats, 11m27 en ook 11m26 lijkt ze vertrokken voor een mooi indoorseizoen. Jammer dat ze na 3 pogingen de wedstrijd diende te verlaten wegens andere verplichtingen ;-).

Tot slot kwam ook Annelien in actie met de kogel. Iedereen weet dat de discus Anneliens grote liefde is. Toch heeft ze vorig jaar met bijna 11m bewezen dat ze met de kogel ook aardig overweg kan. Door de zeer beperkte kogeltraining kwam het er nu nog niet echt uit. De 9m18 (9de) geeft dan ook niet weer wat deze meid echt kan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s