Phebe onder stoom.

Geplaatst op Geupdate op

Langs deze weg wensen de FEThrowers u een gezond, gelukkig en sportief 2016!

Ondertussen is de eerste indoormeeting van het jaar reeds achter de rug. Tijdens de 5de Cedric Van Branteghem meeting van STAX op 2 januari kwamen voor de 3de keer deze winter enkle FEThrowers in actie.

Myrthe Van der Borght (CAD) mocht opnieuw als eerste de ring in en bevestigde haar knappe prestatie van vorige week met 13m33. Met 36 deelneemsters zaten de omstandigheden opnieuw niet mee. Door het grote deelnemersaantal kregen de 8 beste atletes slechts 4 pogingen.

Bij de scholieren meisjes zagen we 2 sterke prestaties. De eerste kwam van Phebe Vanderstraeten die 5x voorbij de 11m stootte en met een beste van 11m44 slechts 4cm onder het clubrecord bleef. Laat het PK maar komen …

De tweede knappe prestatie realiseerde eerstejaars Annelien Beelaert. Haar eerste poging was meteen de beste, 10m86. Opnieuw een flinke verbetering en bijna een evenaring van haar PR met de 3kg. Jammer dat ze door haar 9de plaats (24 deelnemers) net geen extra pogingen kreeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s