Goed begonnen is…

Geplaatst op Geupdate op

Voor het eerst dit prille zomerseizoen kwamen er FEThrowers in actie. Op zaterdag was er Myrthe Van der Borght in Eeklo en op zondag trokken Phebe Vanderstraeten en Annelien Beelaert naar Kortrijk. Hieronder kan je ontdekken hoe het hen is vergaan.

Myrthe (CAD) begon sterk met de kogel en realiseerde onmiddellijk  een nieuw clubrecord. Met een worp van 13m23 en later nog 13m26 behaalde ze vlot de doelstelling van 13m+ voor haar eerste wedstrijd. Later op de dag nam ze nog deel aan het speer- en discuswerpen. Met de speer behaalde ze 26m98 en met de discus 28m22. Het discuswerpen verliep niet naar wens, beetje frustraties omwille van haar draaitechniek die nog wat te wisselvallig is, een verre worp buiten,… Geen nood Myrthe, volgende week tijdens het PK is er al een herkansing mogelijk.

Annelien en Phebe (SCH) trokken naar Kortrijk om hun seizoen te starten in het discuswerpen. Ondanks het koude weer opende Annelien haar discusseizoen sterk. Op haar eerste worp na gooide ze alles boven de 30m. Uiteindelijk realiseerde ze met 31m31 een zeer mooie afstand.
Phebe worstelde nog wat met haar techniek en sloot haar wedstrijd af met 27m88. Ook zij krijgt volgende week een herkansing op’t PK en als we mogen afgaan op haar trainingen dan zullen er zeker nog enkele verre worpen volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s