Ladies night

Geplaatst op

20160507b
Myrthe – Phebe – Annelien

Gisteren (29/06) trokken onze ladies richting Ninove voor de 3de open avondmeeting van VITA. Het onregelmatig trainen door o.a. de examens en het slechte weer liet duidelijk sporen na. Onze 3 dames presteerden onder hun kunnen en weten opnieuw dat er goed getraind zal moeten worden richting 2de deel van’t seizoen. Niet evident in juli met de aankomende reizen, uitstappen, …

Scholieren Annelien Beelaert en Phebe Vanderstraeten mochten als eerst aantreden in het discuswerpen. Annelien realiseerde 31m43 wat gezien de omstandigheden meer dan degelijk is! De techniektrainingen op maandagavond vielen de voorbije 3 weken letterlijk en figuurlijk in’t water. Onweer en hevige regen waren ons deel…

Phebe kwam met de discus tot een matige 27m66. De ontgoocheling was te groot en de motivatie voor het kogelstoten was weg, 10m71 was dan ook onder de verwachtingen. Kop op, Phebe! Binnenkort 3 weken Amerika zal je deugd doen om de batterijen op te laden en er daarna opnieuw vol voor te gaan.

Tot slot kwam ook cadette Myrthe Van der Borght 2x in actie. Zij kwam in het kogelstoten tot 13m74, een heel stuk onder haar mogelijkheden.  De ‘off day’ in het kogelstoten werd min of meer rechtgezet in het discus werpen met een degelijke 34m83. Wetende dat ze 5! nullen gooide en haar techniek nog heel wat beter kan, zullen de verre worpen er wel snel aankomen.

Uitslag

Dat het niet altijd koekenbak kan zijn is duidelijk. Volgende afspraak waar we met zoveel mogelijk FEThrowers willen aanwezig zijn is de Memorial Francois Van Den Branden te Lokeren op 10 juli. Als het weer wat mee wil zijn de werpomstandigheden er prima, ideaal dus om iets recht te zetten!

Uurrooster

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s