Avondmeeting te Oordegem

Geplaatst op Geupdate op

De TOP-SPORT Lebbeke sprintmeeting te Oordegem op 25 augustus werd een rustige meeting onder tropische omstandigheden. Slechts 3 van onze FEThrowers kwamen in actie maar zij die deelnamen stelden alvast niet teleur!

Junior Sven Vereecken mocht samen met senior Ruben Heirman de spits afbijten in het discuswerpen. Ondanks de beperkte trainingen deze zomer waren beiden op recordjacht. Ruben slaagde met brio en verbeterde zich met ruim 2m tot 32m89 (PR). Sven verging het wat minder want het net ofwel evenwichtsverlies waren telkens de boosdoeners waardoor hij er niet in slaagde een geldige worp te laten opmeten. Jammer wat hij was niet slecht bezig!

Gelukkig kon hij zich herpakken in het kogelstoten. Hij verbeterde zijn 6kg record knap tot 11m38 (PR).  Ook Ruben liet, een voor hem, degelijk prestatie opmeten. Hij realiseerde 10m72.

Later op de avond kwam gelegenheidskogelstoter Annelien Beelaert tot 10m87. Een mooie prestatie zonder specifieke training want Annelien combineert voornamelijk het discuswerpen met het speerwerpen. Speer stond deze avond wel op het programma voor haar. Hier kwam ze tot een eerder matige 31m85.

Volledige uitslag Sprintmeeting te Oordegem

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s