Kobe Droessaert

Geplaatst op Geupdate op

kobe
Kobe Droessaert

Mama Evelien Eeckhout (nicht van Filip en Frederik) en papa Stijn Droessaert kondigden vorige week met heel veel blijdschap de geboorte van hun eerste kindje aan. Op donderdag 13 oktober, iets na middernacht, zag hun zoontje Kobe het levenslicht in het OLV te Aalst. Bij de geboorte woog hij 3,270 kg en was hij 51 cm groot.


Evelien en Stijn zijn beide ex-VS-werpers en waren bij de eerste atleten waar trainer Filip mocht/kon training aan geven. Kleine Kobe heeft dus alvast echt werpbloed door de aderen stromen. 😉  Beide ex-atleten hebben dan ook een speciaal plaatsje binnen de FEThrowers-familie. Stijn was in 2009 de eerste Belgisch kampioen van onze trainer (kogel – BEL). Evelien, steeds het zonnetje op training, behaalde als hoogtepunt een 3de plaats op het BK in 2010 (kogel – BEL).

Van harte  gefeliciteerd vanwege de FEThrowers en geniet met volle teugen van dit prille gezinsgeluk!

 

eens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s