Herfststage in de Ardennen.

Geplaatst op Geupdate op

imagesOp zaterdagmorgen 29 oktober vertrokken enkele FEThrowers op stage naar Petit-Fays. Ons stageplaats, huis dat we huurden, telt 11 slaapplaatsen waardoor we snel “volzet” waren. De 3-daagse stage stond vooral in het teken van conditieopbouw en alternatieve krachttraining, iets waar de Ardense bossen een hoofdrol in speelden ;-).

Wie onze avonturen opnieuw wil beleven kan op deze pagina een kort verslagje en enkele foto’s terugvinden. Wie meer info wil over onze leuke verblijfplaats kan alle gegevens vinden via volgende website: www.evenuitblazen.be. Huisbaas Axel Schmit ontvangt u met open armen!

Zaterdag 29 oktober 2016:

In de voormiddag werd er losgelopen, vergezeld van een stralende zon! Het was de ideale manier om de streek wat leren te kennen.

.

Na de middag werd er aan de werpconditie gewerkt in het bos. Boomstammen, takken, grote stenen,… alles was bruikbaar.


Zondag 30 oktober 2016:

De voormiddagtraining stond in het teken van beenkracht. Loslopen, stretchen en loopoefeningen werden gevolgd door enkele partneroefeningen en versnellingen bergop!

.

Zondagnamiddag was vrij druk. Na een sessie rompstabilisatie trokken we richting een Bizonranch in de buurt voor een rondrit met een huifkar en heel wat uitleg over de bizon! S’avonds kon iedereen zich verlekkeren aan een BBQ.


Maandag 31 oktober 2016:

De laatste training van de herfststage was een medecinebaltraining. Het weer was ons ongelooflijk goed gezind dit weekend waardoor we ook deze training konden afwerken onder een stralende zon en bij zomerse temperaturen.

.

Na een korte wandeling en het overhandigen van de sleutels aan de huisbaas trooken we richting Erpe-Mere. In ’t Vijverhof sloten we de stage af met een lekkere hap en dito drankje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s