Mooie afsluiter!

Geplaatst op Geupdate op

21935544_10214217113331580_1586989672_n
Bart – Filip – Fre

Het seizoen zit er zo goed als op. Met het kampioenschap van Vlaanderen (tevens ook het Provinciale kampioenschap) voor masters, sloot trainer Filip Eeckhout een grand cru-jaar af voor de FEThrowers. Later komen we nog eens terug op het afgelopen seizoen maar eerst een kort verslagje van de geleverde prestaties.

Als atleet was er dit seizoen weinig tijd om zelf nog wat te trainen en dat zie je onmiddellijk in de resultaten. In het kogelstoten realiseerde Filip 14m50, wat hem ruim de Vlaamse en Provinciale titel opleverde. In het discuswerpen daarentegen was de overwinning iets minder ruim. Daar haalde hij het met 39m83 en een marge van slechts 1cm.

Steven Lucas (ASVO) trainde de afgelopen weken een paar keer mee met onze groep en kwam in het kogelstoten tot 10m48, goed voor een 3de plaats op het KvV en een 2de op het PK. In het discuswerpen werd hij met 27m46 4de op het KvV en 3de op het PK.

Volledige uitslag.

Vandaag stond te Deinze ook nog dag 1 van het PK meerkamp op het programma. Onze meerkampers deden het alvast prima. Een verslagje van deze tweedaagse mag u morgenavond verwachten.

Live results.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s