EKu18 limiet!

Geplaatst op Geupdate op

FullSizeRender
Myrthe Van der Borght

Een zonnige voormiddag in Torhout was het ideale kader voor Myrthe Van der Borght om een extra poging te wagen, de EKu18-limiet met de kogel te stoten. Een wedstrijd zonder stress, op een niet alledaags uur (11u), leek ons een prima gelegenheid. Komt daarbij dat er in Torhout heel wat werptalent zit waardoor je er zeker kan van zijn dat de werpstanden er prima bijliggen. Er werden zelfs nog wat extra lijntjes bijgetrokken, waarvoor dank, Jordy!

Myrthe’s eesrte worp was nog wat aarzelend, haar 2de exact even ver als vorige vrijdag (15m38) maar nog wat ingehouden… Haar 3de worp was al veel actiever en met 15m83 voldoende om alle stress, druk, … van de laatste weken van zich af te gooien! De EKu18-limiet is binnen en  ze kan vanaf nu in alle rust verder werken richting het EK in het Hongaarse Gyor (5 tot 8 juli 2018). EAA-site van Gyor

Myrthe kwam ook nog in actie met de discus, waar ze 5x boven de 40m wierp en met een beste van 43m74 verder ging op haar elan! Deze knappe prestatie was goed voor een nieuw persoonlijk- en clubrecord.

Van zodra de uitslag beschikbaar is, krijgen jullie nog een update van onze andere werpers die vandaag in actie kwamen.

Volledige uitslag.

Een gedachte over “EKu18 limiet!

    Meeting Torhout « FEThrowers zei:
    20 mei 2018 om 16:57

    […] Torhout op 20 mei heel succesvol was voor onze FEThrowers kon u reeds lezen in het verslagje over Myrthe en haar EK-limiet. Ook Steven en Lode Lucas (ASVO) trokken in de namiddag naar Torhout en presteerden er meer dan […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s