Knappe reeks!

Geplaatst op Geupdate op

HanneMTijdens de Flanders Cup te Merksem op 1 juli kwam Hanne Maudens in actie met de kogel. Het werd een ideale voorbereiding op het BK van volgende week waar ze naast het verspringen ook zal starten in het kogelstoten. Ook master Davy Uyttenhove kwam daags na zijn werp5kamp in actie. Hij trok naar Nieuwpoort voor een gewone vijfkamp. Net als tijdens de werp5kamp behaalde hij hier ook enkele nieuwe persoonlijke records!

Hanne starte in Merksem op de 100m horden waar ze, wat afgeleid door de persoon naast haar, finishte in 14″39. Onmiddellijk erna moest ze naar het kogelstoten. Niet ideaal en na een korte opwarming slaagde ze er in haar beste kogelwedstrijd ooit af te werken. Niet de verwachte uitschieter maar wel een ongelooflijke regelmaat met worpen van 12m82, 12m86, 12m89 en als beste 13m05. Voor de 2de maal over de 13m outdoor! Later op de namiddag nam ze nog deel aan het hoogspringen waar ze 1m70 liet opmeten. Door o.a. moeilijke (wind-)omstandigheden miste ze heel nipt op 1m75.

Uitslag Merksem

In Nieuwpoort werkte Davy een mooie vijfkamp af en realiseerde een nieuw PR van 2252 punten. Zijn prestaties: ver 5m38, speer 40m83, 200m 25″82 (PR), discus 27m94 en 1500m 5’31″18 (PR).

Uitslag Nieuwpoort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s