Anouska Hellebuyck

Anouska
Anouska Hellebuyck

E-mail : Anouska@fethrowers.be
Geboortedatum & plaats :
13 maart 1989 te Deinze
Beroep/Studies
: Sportlesgever (Master LO & bewegingswetenschappen)
Hobby’s :
Atletiek
Gestalte :
1m70
Gewicht :  
/
Club : DEIN

Facebook : www.facebook.com/anouska.hellebuyck
Instagram :
 www.instagram.com/anouskahellebuyck
Wikipedia : nl.wikipedia.org/wiki/Anouska_Hellebuyck

 .

Prestatie-ontwikkeling Kogel :

OUTDOOR & INDOOR

Jaar 4kg 3kg 2kg
2000 – PUP / / 9m68 & 7m38
2001 – MIN / / 12m41
2002 – MIN / / 13m96 & 12m22
2003 – CAD  / 12m58 /
2004 – CAD  / 12m23 /
2005 – SCH 11m38 / /
2006 – SCH 12m20 / /
2007 – JUN 13m03 / /
2008 – JUN ? & 12m85 / /
2009 – BEL 13m68 & 13m23 / /
2010 – BEL 14m20 & 14m02 / /
2011 – BEL 14m17 & 13m88 / /
2012 – SEN 13m36 / /
2013 – SEN 12m06 / /
2014 – SEN 14m15 / /
2015 – SEN 13m50 & 13m63 / /
2016 – SEN 13m52 / /
2017 – SEN 13m55 / /
2018 – SEN 13m28 / /
2019 – SEN / / /

.

Prestatie-ontwikkeling Discus :

Jaar 1kg 600g
2000 – PUP / /
2001 – MIN / 31m03
2002 – MIN / 39m65
2003 – CAD 32m59 /
2004 – CAD 35m91 /
2005 – SCH 41m39 /
2006 – SCH 43m44 /
2007 – JUN 44m67 /
2008 – JUN 45m33 /
2009 – BEL 47m58 /
2010 – BEL 49m96 /
2011 – BEL 50m94 /
2012 – SEN 48m96 /
2013 – SEN / /
2014 – SEN 52m23 /
2015 – SEN 51m70 /
2016 – SEN 50m57 /
2017 – SEN 52m47 /
2018 – SEN 50m99 /
2019 – SEN / /

.

Palmares :

Belgische kampioenschappen

2018 – SEN => O => 3de discus
2017 – SEN => O => 2de discus
2016 – SEN => O => 1ste discus
2015 – SEN => O => 2de discus
2015 – SEN => I => 1ste 5-kamp
2014 – SEN => O => 2de discus
2012 – SEN => O =>  3de discus
2011 – SEN => O => 1ste discus & 2de kogel
2011 – BEL => O => 1ste discus & 1ste kogel
2011 – BEL => I => 1ste kogel
2010 – SEN => O => 2de discus & 3de kogel
2010 – SEN => I => 6de kogel
2010 – BEL => O => 1ste discus & 1ste kogel
2010 – BEL => I => 1ste kogel
2009 – SEN   => O => 3de discus &  5de kogel
2009 – SEN => I => 4de kogel
2009 – BEL => O => 2de discus & 2de kogel
2009 – BEL => I => 2de kogel
2008 – SEN   => O => 6de discus
2008 – SEN => I => 6de kogel
2008 – JUN => O => 1ste discus & 1ste kogel
2007 – SEN => O => 6de discus & 8ste kogel
2007 – JUN => O => 2de discus & 2de kogel
2006 – SCH => O => 1ste discus & 1ste kogel
2006 – SCH => I => 1ste kogel
2005 – SCH => O => 2de discus & 6de kogel
2005 – SCH => I => 4de kogel
2004 – CAD => O => 1ste discus
2004 – CAD => I => 1ste kogel
2003 – CAD => O => 2de kogel

.

Vlaamse kampioenschappen

2018 – SEN => O => 2de discus
2017 – SEN => O => 2de discus
2016 – SEN => O => 3de discus
2015 – SEN => O => 2de discus
2014 – SEN => O => 2de discus
2012 – SEN => O => 1ste discus
2011 – SEN => O => 3de discus & 3de kogel
2011 – SEN => I => 4de kogel
2010 – SEN => O => 2de discus & 3de kogel
2010 – SEN => I => 4de kogel
2009 – SEN   => O => 3de discus 3de kogel
2009 – SEN => I => 4de kogel
2008 – SEN => I => 6de kogel
2007 – SEN => O => 6de discus & 6de kogel
2007 – SEN => I => 5de kogel
2006 – SEN => O => 5de discus & 6de kogel
2006 – SCH => O => 1ste discus & 1ste kogel
2006 – SCH => I => 2de kogel
2005 – SCH => O => 3de discus & 4de kogel
2005 – SCH => I => 6de kogel
2004 – CAD => O => 1ste discus
2004 – CAD => I => 1ste kogel
2003 – CAD => O => 2de kogel

.

Provinciale kampioenschappen

2018 – SEN => O => 1ste discus
2017 – SEN => O => 1ste discus
2015 – SEN => O => 1ste discus
2014 – SEN => O => 1ste discus
2012 – SEN => O => 1ste 5-kamp
2012 – SEN => O => 1ste discus 2de kogel
2011 – SEN => O => 1ste discus & 1ste kogel
2010 – SEN => O => 1ste 5-kamp
2010 – SEN => O => 1ste discus
2010 – SEN => I => 2de kogel
2009 – SEN   => O => 2de 7-kamp
2009 – SEN   => O => 2de discus