Arnaud De Cremer

E-mail : Arnaud@fethrowers.be
Geboortedatum & plaats :
6 maart 2002 te ?
Beroep/Studies : Student (?)
Hobby’s :
Atletiek
Gestalte :
?
Gewicht : 
?
Club : ASVO

Facebook : /

 .

Prestatie-ontwikkeling Kogel :

OUTDOOR & INDOOR

Jaar 4kg 3kg 2kg 1kg
2010 – BEN / / / 4m74
2011 – BEN / / / /
2012 – PUP / / 7m40 & 5m19 /
2013 – PUP / / 10m34 & 8m55
2014 – MIN / 10m03 / /
2015 – MIN / 13m06 & 11m92 / /
2016 – CAD 13m49 & 12m39 14m35 / /
2017 – CAD 15m25 & 14m60 / / /
Jaar 7,260kg 6kg 5kg
2018 – SCH / / 13m66 / 13m88
2019 – SCH / / /
2020 – SCH / / /

.

Prestatie-ontwikkeling Discus:

Jaar 1kg 750g 600g
2012 – PUP / / 16m30
2013 – PUP / / 22m92
2014 – MIN / 22m87 /
2015 – MIN / 31m75 /
2016 – CAD 39m54 / /
2017 – CAD 43m28 / /
Jaar 2kg 1,750g 1,500g
2018 – SCH / / 38m16
2019 – SCH / / /

.

Palmares :

Belgische kampioenschappen

2018 – SCH => I => 6de kogel
2017 – CAD => O => 2de kogel 
2017 – CAD => I => 2de kogel & 8ste  6-kamp
2016 – CAD => O => 7de kogel
2016 – CAD => I => 7de kogel
2015 – MIN => O => 3de kogel (officieus BK)
2013 – PUP => O => 3de kogel (officieus BK)

.

Vlaamse kampioenschappen

2018 – SCH => I => 4de  kogel
2017 – CAD => O => 2de kogel & 5de  8-kamp
2017 – CAD => I => 1ste  kogel & 8ste  6-kamp
2016 – CAD => I => 4de  kogel

.

Provinciale kampioenschappen

2018 – SCH => O => 2de  kogel & 2de  discus
2018 – SCH => I => 1ste  kogel
2017 – CAD => O => 1ste  kogel & 4de  discus
2017 – CAD => I => 1ste  kogel
2016 – CAD => O => 2de 5-kamp & 6ste  8-kamp
2016 – CAD => I => 4de  kogel
2015 – MIN => O => 1ste  kogel & 1ste 5-kamp
2014 – MIN => O => 6de  kogel
2013 – PUP => O => 2de kogel & 5de  4-kamp


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s