Arnaud De Cremer

Arnaud
Arnaud De Cremer

E-mail : Arnaud@fethrowers.be
Geboortedatum & plaats :
6 maart 2002 te Zottegem
Beroep/Studies : Student (Latijn Wiskunde)
Hobby’s :
Atletiek, gamen & voetbal
Gestalte :
1m96
Gewicht : 
/
Club : ASVO

Facebook : www.facebook.com/arnaud.decremer

 .

Prestatie-ontwikkeling Kogel :

OUTDOOR & INDOOR

Jaar4kg3kg2kg1kg
2010 – BEN///4m74
2011 – BEN////
2012 – PUP//7m40 & 5m19/
2013 – PUP//10m34 & 8m55 
2014 – MIN/10m03//
2015 – MIN/13m06 & 11m92//
2016 – CAD13m49 & 12m3914m35//
2017 – CAD15m25 & 14m60///
Jaar7,260kg6kg5kg
2018 – SCH//14m52 & 13m88
2019 – SCH//15m68 & 15m47
2020 – JUN/13m74 & 13m63 /
2021 – JUN /14m72

.

Prestatie-ontwikkeling Discus:

Jaar1kg750g600g
2012 – PUP//16m30
2013 – PUP//22m92
2014 – MIN/22m87/
2015 – MIN/31m75/
2016 – CAD39m54//
2017 – CAD43m31//
Jaar2kg1,750g1,500g
2018 – SCH//43m07
2019 – SCH//45m74
2020 – JUN/42m36/
2021 – JUN /39m33/

.

Palmares :

Belgische kampioenschappen

2021 – JUN => O => 4de  kogel &  7de  discus
2019 – SCH => O => 4de  kogel &  4de  discus
2019 – SCH => I => 2de  kogel
2018 – SCH => O => 4de  kogel &  6de  discus
2018 – SCH => I => 6de kogel
2017 – CAD => O => 2de kogel 
2017 – CAD => I => 2de kogel & 8ste  6-kamp
2016 – CAD => O => 7de kogel
2016 – CAD => I => 7de kogel
2015 – MIN => O => 3de kogel (officieus BK)
2013 – PUP => O => 3de kogel (officieus BK)

.

Vlaamse kampioenschappen

2019 – SCH => O => 2de  kogel &  5de  discus
2019 – SCH => I => 2de kogel 
2018 – SCH => O => 6de  kogel &  5de  discus
2018 – SCH => I => 4de  kogel
2017 – CAD => O => 2de kogel & 5de  8-kamp
2017 – CAD => I => 1ste  kogel & 8ste  6-kamp
2016 – CAD => I => 4de  kogel

.

Provinciale kampioenschappen

2021 – JUN => O => 3de kogel & 5de  discus
2020 – JUN => I => 2de  kogel
2019 – SCH => O => 2de  kogel & 2de  discus
2019 – SCH => I => 2de  kogel
2018 – SCH => O => 2de  kogel & 2de  discus
2018 – SCH => I => 1ste  kogel
2017 – CAD => O => 1ste  kogel & 4de  discus
2017 – CAD => I => 1ste  kogel
2016 – CAD => O => 2de 5-kamp & 6ste  8-kamp
2016 – CAD => I => 4de  kogel
2015 – MIN => O => 1ste  kogel & 1ste 5-kamp
2014 – MIN => O => 6de  kogel
2013 – PUP => O => 2de kogel & 5de  4-kamp


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s