Frederik Eeckhout

Frederik
Frederik Eeckhout

E-mail : Frederik@fethrowers.be
Geboortedatum & plaats : 11 juni 1985 te Aalst
Beroep/Studies
: Leraar T.O. & Godsdienst
Hobby’s :
Atletiek (kogel & discus)
Gestalte :
1m94
Gewicht :
 110kg

 .

Prestatie-ontwikkeling Kogel :

OUTDOOR & INDOOR

Jaar 7kg260 6kg 5kg 4kg 3kg
1997 – MIN / / / / 07m76
1998 – MIN / / / / 10m98
1999 – CAD / / / 12m83 /
2000 – CAD / / / 14m32 & 13m90 /
2001 – SCH / / 13m76 & 13m90 / /
2002 – SCH / / 14m60 & 15m27 / /
2003 – JUN / 13m60 & 13m90 / / /
2004 – JUN 11m98 14m18 & 14m27 / / /
2005 – SEN 13m85 & 13m77 / / / /
2006 – SEN 13m70 & 13m98 / / / /
2007 – SEN 14m12 & 14m14 / / / /
2008 – SEN 14m33 & 14m41 / / / /
2009 – SEN 14m70 & 14m76 / / / /
2010 – SEN 14m06 & 14m24 / / / /
2011 – SEN 14m27 & 14m73 / / / /
2012 – SEN 13m28 & 14m07 / / / /
2013 – SEN / / / / /
2014 – SEN / / / / /
2015 – SEN / / / / /
2016 – SEN / / / / /

.

Prestatie-ontwikkeling Discus :

Jaar 2kg 1,750kg 1,5kg 1kg
1997 – MIN / / / 21m28
1998 – MIN / / / 28m10
1999 – CAD / / / 39m16
2000 – CAD / / / 54m56
2001 – SCH / / 46m50 /
2002 – SCH / / 50m02 /
2003 – JUN / 48m10 / /
2004 – JUN 44m98 51m27 / /
2005 – SEN 46m38 / / /
2006 – SEN 46m03 / / /
2007 – SEN 45m97 / / /
2008 – SEN 48m60 / / /
2009 – SEN 47m92 / / /
2010 – SEN 46m88 / / /
2011 – SEN 46m78 / / /
2012 – SEN 45m22 / / /
2013 – SEN 44m84 / / /
2014 – SEN / / / /
2015 – SEN / / / /
2016 – SEN 43m83 / / /

.

Palmares :

Belgische kampioenschappen

2007 – BEL => O => 1ste discus
2006 – BEL => O => 1ste discus
2004 – JUN => O => 1ste discus
2003 – JUN => O => 1ste discus
2002 – SCH => O => 1ste discus
2000 – CAD => O => 1ste discus

.

Vlaamse kampioenschappen

2002 – SCH => O => 1ste discus
2001 – SCH => O => 1ste discus
2000 – CAD => O => 1ste discus

.

Provinciale kampioenschappen

2010 – SEN => O => 1ste discus
2006 – SEN => O => 1ste discus
2004 – JUN => O => 1ste kogel1ste discus
2004 – JUN => I => 1ste kogel
2003 – JUN => O => 1ste kogel1ste discus
2003 – JUN => I => 1ste kogel
2002 – SCH => O => 1ste kogel1ste discus
2002 – SCH => I => 1ste kogel
2001 – SCH => I => 1ste kogel
2000 – CAD => O => 1ste kogel1ste discus
2000 – CAD => I => 1ste kogel


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s