Frederik Eeckhout

Frederik
Frederik Eeckhout

E-mail : Frederik@fethrowers.be
Geboortedatum & plaats : 11 juni 1985 te Aalst
Beroep/Studies
: Leraar T.O. & Godsdienst
Hobby’s :
Atletiek (kogel & discus)
Gestalte :
1m94
Gewicht :
 110kg

 .

Prestatie-ontwikkeling Kogel :

OUTDOOR & INDOOR

Jaar7kg2606kg5kg4kg3kg
1997 – MIN////07m76
1998 – MIN////10m98
1999 – CAD///12m83/
2000 – CAD///14m32 & 13m90/
2001 – SCH//13m76 & 13m90//
2002 – SCH//14m60 & 15m27//
2003 – JUN/13m60 & 13m90///
2004 – JUN11m9814m18 & 14m27///
2005 – SEN13m85 & 13m77////
2006 – SEN13m70 & 13m98////
2007 – SEN14m12 & 14m14////
2008 – SEN14m33 & 14m41////
2009 – SEN14m70 & 14m76////
2010 – SEN14m06 & 14m24////
2011 – SEN14m27 & 14m73////
2012 – SEN13m28 & 14m07////

.

Prestatie-ontwikkeling Discus :

2015 – SEN////2015 – SEN////2015 – SEN////

Jaar2kg1,750kg1,5kg1kg
1997 – MIN///21m28
1998 – MIN///28m10
1999 – CAD///39m16
2000 – CAD///54m56
2001 – SCH//46m50/
2002 – SCH//50m02/
2003 – JUN/48m10//
2004 – JUN44m9851m27//
2005 – SEN46m38///
2006 – SEN46m03///
2007 – SEN45m97///
2008 – SEN48m60///
2009 – SEN47m92///
2010 – SEN46m88///
2011 – SEN46m78///
2012 – SEN45m22///
2013 – SEN44m84///
2014 – SEN////
2015 – SEN////
2016 – SEN43m83///
2017 – SEN////
2018 – SEN////
2019 – SEN38m91///
2020 – M35////
2021 – M35////
2022 – M35////
2023 – M35?///

.

Palmares :

Belgische kampioenschappen

2007 – BEL => O => 1ste discus
2006 – BEL => O => 1ste discus
2004 – JUN => O => 1ste discus
2003 – JUN => O => 1ste discus
2002 – SCH => O => 1ste discus
2000 – CAD => O => 1ste discus

.

Vlaamse kampioenschappen

2002 – SCH => O => 1ste discus
2001 – SCH => O => 1ste discus
2000 – CAD => O => 1ste discus

.

Provinciale kampioenschappen

2010 – SEN => O => 1ste discus
2006 – SEN => O => 1ste discus
2004 – JUN => O => 1ste kogel1ste discus
2004 – JUN => I => 1ste kogel
2003 – JUN => O => 1ste kogel1ste discus
2003 – JUN => I => 1ste kogel
2002 – SCH => O => 1ste kogel1ste discus
2002 – SCH => I => 1ste kogel
2001 – SCH => I => 1ste kogel
2000 – CAD => O => 1ste kogel1ste discus
2000 – CAD => I => 1ste kogel

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s