Hanne Maudens

hanne
Hanne Maudens

E-mail : Hanne@fethrowers.be
Geboortedatum & plaats :
12 maart 1997 te Wetteren
Beroep/Studies
: Student
Hobby’s :
Atletiek (meerkamp)
Gestalte :
1m78
Gewicht :  
64 kg

VAL-elitelijst :  A2

Website : www.hannemaudens.be
Atletiek.be : Hanne Maudens palmares
Facebook : www.facebook.com/Hanne-Maudens
Instagram : www.instagram.com/hannemaudens
Wikipedia : nl.wikipedia.org/wiki/Hanne_Maudens

 .

Prestatie-ontwikkeling Kogel :

OUTDOOR & INDOOR

Jaar4kg3kg2kg
2009 – MIN//11m02
2010 – MIN//12m46 & 10m75
2011 – CAD/10m24 & 10m26/
2012 – CAD/10m48 & 10m52/
2013 – SCH/11m17/
2014 – SCH/11m33 & 11m48/
2015 – JUN11m24 & 9m9812m40/
2016 – JUN11m90 & 11m63//
2017 – BEL12m53 & 11m23//
2018 – BEL13m28 & 13m28//
2019 – BEL13m82 & 13m95//
2020 – SEN13m25 & 13m99//
2021 – SEN///
2022 – SEN13m55//

.

Palmares kogel/meerkamp:

Internationale Kampioenschappen:

2019 – WK te Doha, Qatar – Maudens Hanne – 11de 7-kamp
2019 – EK U23 te Gävle, Zweden – 3de  7-kamp
2019 – EKi te Glasgow, Verenigd Koninkrijk – 8ste 7-kamp
2018 – EK te Berlijn, Duitsland – 10de 7-kamp
2017 – WK te Londen, Verenigd Koninkrijk – 23ste 7-kamp
2017 – EK U23 te Bydgoszcz, Polen – DNF  7-kamp
2016 – WK U20 te Bydgoszcz, Polen – 3de  7-kamp
2015 – EK U20 te Eskiltuna, Zweden – 2de  7-kamp

.

Belgische kampioenschappen

2022 – SEN => I => 1ste 5-kamp
2020 – SEN => O => 1ste 7-kamp
2020 – SEN => I => 2de kogel
2020 – SEN => I => 2de 5-kamp
2019 – SEN => I => 1ste 5-kamp
2018 – BEL => O => 1ste kogel
2018 – AC => O => 2de kogel
2018 – AC => I => 2de 5-kamp
2016 – JUN => O => 1ste kogel
2016 – JUN => I => 1ste 5-kamp
2015 – JUN => O => 1ste 7-kamp
2015 – JUN => I => 2de 5-kamp
2014 – SCH => I => 1ste 5-kamp
2013 – SCH => O => 1ste 7-kamp
2012 – CAD => O => 1ste 6-kamp
2012 – CAD => I => 1ste 5-kamp

.

Vlaamse kampioenschappen

2022 – SEN => I => 1ste 5-kamp
2022 – SEN => I => 5de kogel
2020 – SEN => I => 2de 5-kamp
2019 – SEN => I => 1ste 5-kamp
2018 – SEN => I => 2de 5-kamp
2016 – JUN => I => 1ste 5-kamp
2015 – JUN => I => 2de 5-kamp
2014 – SCH => O => 1ste 7-kamp
2014 – SCH => I => 1ste 5-kamp
2013 – SCH => O => 2de 7-kamp
2012 –  CAD => O => 1ste 6-kamp
2012 – CAD => I => 1ste 5-kamp
2011 – CAD => O => 2de 6-kamp

.

Provinciale kampioenschappen

2020 – SEN => O => 1ste  7-kamp (via ranglijsten door corona)
2018 – SEN => O => 2de kogel
2017 – SEN => O => 2de kogel
2014 – SCH => O => 1ste 5-kamp
2013 – SCH => O => 1ste 5-kamp
2013 – SCH => O => 3de kogel
2012 – CAD => O => 1ste 6-kamp
2012 – CAD => O => 1ste 5-kamp
2011 – CAD => O => 1ste 6-kamp
2011 – CAD => O => 1ste kogel

.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s