Nina Denolf

Nina

E-mail : Nina@fethrowers.be
Geboortedatum & plaats :
05 augustus 2002 te Gent
Beroep/Studies
: Student
Hobby’s :
Atletiek (meerkamp)
Gestalte :
1m78
Gewicht :  
65 kg

Facebook : www.facebook.com/nina.denolf
Instagram : www.instagram.com/denolfnina

 .

Prestatie-ontwikkeling Kogel :

OUTDOOR & INDOOR

Jaar4kg3kg2kg
2013 – PUP //5m98
2014 – MIN //6m92 & 6m48
2015 – MIN //7m70 & 6m20
2016 – CAD /7m16/
2017 – CAD /8m19 & 8m09/
2018 – SCH /9m83 & 9m24/
2019 – SCH /11m01 & 10m55/
2020 – JUN9m38 & 9m86//
2021 – JUN10m96//
2022 – BEL///

.

Palmares kogel/meerkamp:

Belgische kampioenschappen

2021 – JUN => O => 2de  7-kamp
2020 – JUN => I => 1ste  5-kamp
2019 – SCH => O => 6de  7-kamp
2018 – SCH => I => 12de  5-kamp
2017 – CAD => O => 7de  6-kamp
2017 – CAD => I => 9de  5-kamp

.

Vlaamse kampioenschappen

2020 – JUN => I => 1ste  5-kamp
2018 – SCH => I => 11de  5-kamp

.

Provinciale kampioenschappen

2020 – JUN => I => 4de  kogel
2019 – SCH => O => 7de  kogel
2016 – MIN => O => 
3de 5-kamp