Vereecken Sven

sven
Sven Vereecken – Foto: Karel Uyttendaele

E-mail : Sven@fethrowers.be
Geboortedatum & plaats :
20 juni 1998 te Aalst
Beroep/Studies : Bachelor Chemie
Hobby’s :
Atletiek (kogel, discus & speer)
Gestalte :
1m86
Gewicht : 
82 kg

Facebook : www.facebook.com/sven.vereecken
Instagram : www.instagram.com/svenvereecken

 .

Prestatie-ontwikkeling Kogel :

OUTDOOR & INDOOR

Jaar 3kg 2kg 1kg
2006 – BEN / / ?
2007 – BEN / / ?
2008 – PUP / ? /
2009 – PUP / 8m28 /
2010 – MIN 9m01 & 7m35 / /
2011 – MIN 12m85 & 10m13 / /
2012 – CAD 13m98 / /
Jaar 7kg260 6kg 5kg 4kg
2012 – CAD / / / 11m50 & 11m30
2013 – CAD / / / 13m05 & 12m45
2014 – SCH / / 11m78 & 11m79 13m16
2015 – SCH / / 12m08 & 12m67 /
2016 – JUN / 11m60 & 10m80 12m86 & 12m13 /
2017 – JUN 10m29 11m90 & 12m04 / /

.

Prestatie-ontwikkeling Discus:

Jaar 2kg 1,750kg 1,5kg 1kg 750g 600g
2008 – PUP / / / / / ?
2009 – PUP / / / / / 18m24
2010 – MIN / / / / 22m21 /
2011 – MIN / / / / 30m28 /
2012 – CAD / / / 37m87 / /
2013 – CAD / / / 37m87 / /
2014 – SCH / / 32m76 / / /
2015 – SCH / / 33m94 / / /
2016 – JUN / 32m59 / / / /
2017 – JUN / 31m19 / / / /

.

Prestatie-ontwikkeling Speer:

Trainer speer: Andy De Coster

Jaar 800g 700g 600g 400g Hockey
2009 – PUP / / / / 42m48
2010 – MIN / / / 33m93 /
2011 – MIN / / / / /
2012 – CAD / / 40m84 / /
2013 – CAD / / 46m93 / /
2014 – SCH / 47m27 / / /
2015 – SCH 43m73 48m71 / / /
2016 – JUN 46m22 / / / /
2017 – JUN / / / / /

.

Palmares :

Belgische kampioenschappen

2017 – JUN => I => 11de kogel
2016 – JUN => O => 7de speer & 9de kogel
2015 – SCH => O => 11de speer
2014 – SCH => O => 8ste speer
2013 – CAD => O => 8ste speer & 8ste kogel
2013 – CAD => I => 11de kogel
2012 – CAD => O => 9de speer & 17de discus

.

Vlaamse kampioenschappen

2016 – AC => O => 8ste speer
2015 – SCH => I => 8ste kogel
2015 – SCH => O => 9de speer
2014 – SCH => O => 9de speer
2013 – CAD => O => 3de speer & 9de kogel
2013 – CAD => I => 8ste kogel
2012 – CAD => O => 7de speer

.

Provinciale kampioenschappen

2017 – JUN => O => 3de kogel
2017 – JUN => I => 2de kogel
2016 – JUN => O => 3de speer
2015 – SCH => I => 3de kogel
2014 – SCH => O => 2de speer & 2de kogel
2013 – CAD => O => 2de discus & 2de kogel
2013 – CAD => I => 3de kogel 
2013 – CAD => I => 3de 5-kamp
2012 – CAD => O => 3de 5-kamp 3de speer
2011 – MIN => O => 2de  5-kamp
2011 – MIN => O => 3de kogel


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s