Genieten als trainer en atleet!

Geplaatst op Geupdate op

12516771_1515823808748199_1500719458_o
Filip Eeckhout – 09/01/2016 – Foto: Ronny Coene

De Provinciale indoorkampioenschappen op zaterdag 9 januari waren succesvol voor onze FEThrowers. Ondanks enkele zieke atleten de voorbije week kwamen er in Gent 6 atleten aan de start die samen 2 gouden en 1 bronzen medaille mee naar huis mochten nemen alsook nog 2 clubrecords. Hieronder kan je hun prestaties raadplegen.

Als eerste in de kogelring zagen we de scholieren meisjes Phebe Vanderstraeten en Annelien Beelaert. Phebe deed ruim beter dan vorige week en verpulverde haar PR naar 11m80.  Hierdoor mocht ze als 3de op het podium, met een nieuw clubrecord op zak. Laat die Dame Blanche maar smaken ;-).
Annelien viel met haar 4de plaats net naast het podium. Ze realiseerde, ondanks ziek te zijn geweest, een degelijke 10m73.

Bij de cadetten meisjes maakte Myrthe Van der Borght haar favorietenrol vlotjes waar met een voor haar matige 12m32. Ook zij was ziek waardoor haar prestatie gemakkelijk te verklaren valt. Nu eerst goed uitzieken en dan opnieuw knallen op’t KvV binnen 2 weken!

Eerste jaars junior Sven Vereecken kende een moeilijke wedstrijd en vond het gevoel van tijdens de opwarming niet meer terug. Hij realiseerde 10m37 en werd hiermee 6de.

Tot slot kwamen er bij de seniors mannen 2 FEThrowers voor het eerst deze winter in actie. Ruben Heirman wisselde de studieboeken in voor een kogel en behaalde als eerste jaars senior een degelijke 10m83 en de 8ste plaats.
Verrassing van de dag kwam er van master/trainer Filip Eeckhout die bij de seniors de titel pakte met een afstand van 15m60! Meteen goed voor een nieuw clubrecord bij de masters en zijn 35ste provinciale titel, exact 20 jaar na z’n eerste. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s