Marathonmeeting zorgt voor 2 PR’s

Geplaatst op Geupdate op

De indoormeeting van VS op zaterdag 16/01/2016 kende een ongezien succes. Een record aantal deelnemers zonder al te lange vertragingen, beste jaarprestaties, nationale records, … zorgden voor een zeer geslaagde dag. Proficiat aan de juryleden en medewerkers voor dit huzarenstukje!

In het kogelstoten kwamen slechts 3 FEThrowers in actie. 2 van hen realiseerde een nieuw PR.

Kort na de middag mocht meerkampster Hanne Maudens als eerste aantreden. Dat kogel Hanne minder ligt, is bekend. De progressie die ze op training en nu ook op wedstrijd aan’t maken is, kan hier snel verandering in brengen. Vorige winter realiseerde ze net geen 10m maar vandaag sloopte ze 4x de grens van 11m met als beste 11m20! Laat die meerkampen maar komen :-).

Ook Myrthe Van der Borght kwam in actie. Myrthe had opnieuw een moeizame wedstrijd met als beste worp, 12m24 uit stand. Jawel, uit stand… want tijdens het uitvoeren van imitatieoefeningen verzwikte ze haar voet. Gelukkig niet al te erg. Mede door vermoeidheid wou ze geen extra risico’s nemen met het oog op het Vlaams kampioenschap van volgende week.

“Ik ben een beest” horen we regelmatig op training van Annelien Beelaert. Wel vandaag mag ze zich gerust een beest noemen. Om 9u was Annelien reeds aanwezig in de topsporthal, haar ouders zijn immers trouwe medewerkers van Vlierzele Sportief en waren dan ook vroeg paraat om de handen uit de mouwen te steken. Dat ze er dan ’s avonds na 20u nog in slaagt om een dik PR te stoten van 11m20 mag terecht een sterke prestatie genoemd worden!

vs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s