BK studenten te Gent

Geplaatst op Geupdate op

Op vrijdag 5 februari tijdens het BK voor studenten kwamen enkele van onze atleten in actie. In het kogelstoten zagen we 1ste jaars seniors Ruben Heirman en Kristof Van Caelenberghe een degelijke prestatie neerzetten. Bij de vrouwen stond Inge Nys ingeschreven voor het kogelstoten.

Na een maand examens is het altijd moeilijk om prestaties te voorspellen. Ruben behaalde een mooie 6de plaats met 10m65. Kristof, eigenlijk al een tijdje gestopt als werper, realiseerde onverhoopt 9m48 (10de).

Bij de vrouwen zagen we uiteindelijk Inge niet in de uitslag van het kogelstoten. Haar hinkstapwedstrijd had veel vertraging waardoor deelnemen aan het kogelstoten niet meer lukte. Met haar 10m76 en een 5de plaats in’t hinkstapspringen zal ze vermoedelijk wel heel tevreden zijn.

BK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s