Hanne pakt titel met 4 PR’s.

Geplaatst op Geupdate op

Vandaag stond het BK 5-kamp voor de junior vrouwen op het programma te Gent. Hanne Maudens was gebrand op een goede prestatie maar beschouwde dit toch eerder als een test. Welke werkpunten zijn er nog, welke progressie is er gemaakt, kunnen werkpunten op training omgezet worden in wedstrijdverband…

Haar meerkamp begon met een 3 op 3, 3 persoonlijke records op rij (60m horden 9″04 , hoog 1m73 & kogel 11m63). Kogel was opnieuw een serieuze stap vooruit want ze verbeterde zich maar liefst 43cm!

In het verspringen liet ze 2 nulsprongen en een iet wat teleurstellende 5m97 opmeten. In het slotnummer, de 800m, liep ze solo naar een degelijke 2’18″86. Dit resulteerde voor het eerst in meer dan 4000 punten. Met een nieuw PR van 4109 punten kan ze terugblikken op een geslaagd kampioenschap.

BK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s