Belgisch kampioen!

Geplaatst op Geupdate op

MyrthePodiumBK
Elena – Myrthe – Axelle

Vandaag kwam er slechts één FEThrower in actie tijdens het BK cad/sch te Gent. De verwachtingen waren hoog gespannen want de laatste trainingen gingen crescendo! Tot Myrthe Van Der Borght donderdag tijdens de opwarming pijn kreeg aan haar hamstring. Ze kon de training nog afwerken maar je zag dat ze last had. I.p.v. vol vertrouwen naar het BK te gaan, kwamen er wat vraagtekens in de plaats.

Hamstring goed ingetapet en de last verbijtend nam Myrthe onmiddellijk alle twijfel weg. In haar eerste poging realiseerde ze 13m80, goed voor een nieuw PR, CR en de 8ste prestatie aller tijden bij de cadetten meisjes indoor. De volgende worpen waren niet goed. Te veel geforceerd wellicht, omdat ze kort daarvoor in haar opwarming liet zien dat het nog beter/verder kan…

Uiteindelijk bleek haar eerste poging ruim te volstaan om de Belgische titel mee naar huis te nemen! Dikke proficiat, Myrthe. Mooie afsluiter van het indoorseizoen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s