Ruben stoot PR.

Geplaatst op Geupdate op

Tijdens het Belgisch kampioenschap voor beloften kwamen 2 VS-ers in actie in het kogelstoten. Ruben Heirman en Kristof Van Caelenberghe hadden een nieuw PR stoten als doel gesteld.

Ruben had blijkbaar de goede vorm te pakken en stootte 3x verder dan zijn vorig persoonlijk record met de 7,260kg kogel. Hij verbeterde zich uiteindelijk van 10m83 naar 11m11, goed voor een 7de plaats. Mooie prestatie, Ruben!

Kristof, die eigenlijk in september stopte met werpen en zich voornamelijk (als er naast zijn studies nog wat tijd overblijft) richt op de loopnummers tot 400m, werd 8ste met een wat teleurstellende 9m17. Zijn mooie en wat onverwachte prestatie op het Belgisch kampioenschap voor studenten enkele weken terug, liet beter verhopen.

De volledige uitslag van dit kampioenschap kan u hier raadplegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s