KvV te Oordegem

Geplaatst op Geupdate op

Het kampioenschap van Vlaanderen vond dit jaar plaats te Oordegem (21/05). Een ideale gelegenheid voor onze betere VS-ers om hun kunnen eens te etaleren voor eigen publiek. Zo kwamen naast VS-toppers Hanne Maudens, Justien Grillet, Niels Verbraekel en Jonathan D’hondt ook nog 2 FEThrowers in actie. 😉 Sven Vereecken en Filip Eeckhout presteerden op niveau maar er had nog meer kunnen inzitten.

Sven kwam deze morgen reeds in actie in’t speerwerpen. Als eerstejaars junior behaalde hij een knappe 8ste plaats met een degelijke 43m02.

Trainer Filip kende wat minder geluk. Tijdens het loslopen kreeg hij last van een contractuur in de rechter kuit. Goed ingetapet kon hij gelukkig verder en realiseerde in het kogelstoten een mooie 15m43 en een 4de plaats. Tevreden over de afstand ondanks de hinder maar toch ook wat ontgoocheling want het podium lag slechts 8 cm verder. In het discuswerpen kwam hij tot 42m42 en een 9de plaats.

Frederik Eeckhout stond ook op de deelnemerslijsten van het discuswerpen maar moest in extremis forfait geven. Jammer want hij was gebrand op een mooie prestatie!

Meerkampster Hanne kwam tot de strafste prestatie! In het verspringen knalde ze naar 6m48, goed voor de overwinning en de 2de plaats aller tijden bij de juniores en AC. Dat is nog niet alles want met deze prestatie voert ze ook de Wereldranglijsten bij de juniores aan. Als 2de nummer koos ze deze keer voor een 800m. 2’17″67 en 7de is een mooi resultaat al had ze zelf op wat beter gehoopt.

Resultaten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s