Memorial Léon Buyle

Geplaatst op Geupdate op

Vandaag (04/06) stond de 25ste Memorial Léon Buyle op het programma te Oordegem. Deze Flanders Cup werd een gezellige topmeeting die door de weergoden gespaard is gebleven van het voorspelde mindere weer.  Dit resulteerde in vele sterke prestaties en een reeks minima voor o.a. het EK en de OS. Hoe onze FEThrowers het er van af brachten kan u hieronder lezen.

In het discuswerpen zagen we Frederik & Filip Eeckhout een onderling duel uitvechten. Deze keer was het Filip die aan het langste eind trok en met 43m54 (4de) een seizoensbeste liet opmeten. Frederik volgde op korte afstand met 42m84 (5de). Frederik had op meer gehoopt maar vond dat hij wat explosiviteit miste. Misschien zat zijn vrijgezellenweekend van vorige week hier nog voor iets tussen ;-). Een ding is zeker, op 11 juni is hij de winnaar want dan stapt hij in het huwelijk met Ilse.

Verder zagen we junior Sven Vereecken in actie komen in het speerwerpen. Sven realiseerde een degelijke 42m10 en behaalde hiermee zelfs z’n eerste Flanders Cup podium (3de)!

Ook Hanne Maudens nam vandaag deel op onze thuispiste. Hanne is in volle voorbereiding op haar WKu20 7-kamp van volgende maand. Op het programma stonden de 200m en het hoogspringen. Op de 200m evenaarde ze haar PR met 24″96 en in het hoogspringen bleef de lat liggen op 1m70.

Alle uitslagen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s