BvV te Maldegem

Geplaatst op Geupdate op

2016_06_05_259
Filip Eeckhout – Foto: Veronique Van Den Langenbergh

Een dag na de Memorial Buyle waren onze VS-masters opnieuw paraat te Maldegem. Al dan niet fris en monter want enkele onder hen hadden immers ook geholpen bij de organisatie van deze topmeeting. Voor de eerste maal streden mannen en vrouwen samen om de titel. Het mag duidelijk zijn dat dit veel vraagtekens met zich meebracht! Onze VS-masters komen uit in de hoogste afdeling en deden het daar goed.

Enkel in het hoogspringen werd er geen vervanger gevonden voor onze in extremis gekwetste master. Alle andere nummers werden bezet en iedereen gaf zich volledig. Elk puntje was belangrijk! VS werd uiteindelijk 10de met 151 punten en kon zo het behoud verzekeren in de hoogste afdeling. Het podium was voor ACW met 196,5 punten voor ACHL 193 punten en  AVMO met 185,5 punten.

Voor de FEThrowers was het onze trainer Filip Eeckhout die zijn werpschoenen opnieuw mocht aantrekken. Filip behaalde telkens een 2de plaats in het kogelstoten (15m01) en het discuswerpen (40m00). Qua puntenaantal was hij best tevreden maar hoopte toch op wat betere resultaten. 2 dagen op rij werpen in combinatie met een moeilijke/vermoeiende periode zullen hier ongetwijfeld voor iets tussen hebben gezeten.

Alle resultaten en enkele foto’s kan u bekijken door te klikken op de respectievelijke links.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s