Myrthe sterker te Beveren

Geplaatst op Geupdate op

DSC_0541
Myrthe Van der Borght

In Beveren stond vandaag een avond meeting op het programma. In tegenstelling met gisteren in Ninove stond er nu ook discus op het programma voor de cadetten meisjes. Myrthe Van der Borght trok er naartoe, met o.a. als doel nog wat extra wedstrijdritme op te doen met de discus! Hoe ze het er vanaf bracht, kan u hieronder lezen.

Opnieuw liet ze een ferm staaltje kogelstoten zien! Met 4 worpen boven de 14m liet ze net als gisteren een enorm regelmatige wedstrijd opmeten. Haar beste prestatie van 14m51 laat het beste vermoeden …

Met de discus verging het haar deze keer wat minder. Met een, voor haar, matige 30m64 was ze niet tevreden. Wellicht zat haar nog onregelmatige techniek in combinatie met het late aanvangsuur (21u en fris) hier voor iets tussen. Volgende keer beter ;-).

Zondag (10/07) komen heel wat FEThrowers in actie tijdens de memorial François Van den Branden te Lokeren. Na deze werpmeeting vertrekken er heel wat van onze werpers op reis. Daar kunnen ze verdiend wat uitrusten om er dan vanaf augustus terug in te vliegen richting de jeugdkampioenschappen!

 

Uitslag meeting te Beveren (07/07/2016)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s