Vakantiesprokkels

Geplaatst op Geupdate op

Juli en augustus zijn traditioneel moeilijke maanden voor een atleet/trainer. De trainingsarbeid wordt vaak onderbroken door reizen, kampen, vakantiewerk,… Hierdoor kwamen er de voorbije week slechts 2 FEThrowers in actie. Lien Rubbrecht nam deel aan het KvV meerkamp te Dilbeek en Myrthe Van der Borght trok naar Bornem om er de conditie eens te testen na 2 weken vakantie. Hun resultaten lees je hieronder.

Het weekend van 30 & 31 juli stond in het teken van de meerkampers en hun Vlaams kampioenschap te Dilbeek. Lien was de enige VS-atlete die in actie kwam. In haar 7-kamp realiseerde ze een puntentotaal van 3428 punten en werd ze 4de bij juniors. Een wat minder resultaat door een tegenvallende 2de dag. Haar prestaties:  100mH 16″66 – hoog 1m40 – kogel 9m69 – 200m 28″87 –  ver 4m29 – speer 23m47 – 800 2’48″91

Uitslag KvV meerkamp te Dilbeek

Op vrijdag 5 augustus trok Myrthe naar Bornem voor een avondmeeting. Ze kwam in de kogel tot 13m98 en met de discus tot 31m70. Met deze test is de rechte lijn ingezet richting het KvV op 15 augustus en vooral het BK in september.

Uitslag meeting te Bornem

Maandag 15 augustus staat de eerste belangrijke afspraak van de zomer op het programma van onze cadetten en scholieren. Voor VS zullen 10 atleten deelnemen aan het Kampioenschap van Vlaanderen te Kessel-Lo. Onder hen zijn er 3 FEThrowers die zeker het volgen waard zijn. Myrthe Van der Borght (kogel/discus), Annelien Beelaert (discus/speer) en Phebe Vanderstraeten (kogel/discus) zullen onze eer verdedigen.

Deelnemerslijsten KvV te Kessel-Lo
Uurooster KvV te Kessel-Lo

09.15 SCH V Discuswerpen met Annelien & Phebe
09.35 CAD V Kogelstoten met Myrthe
11.30 SCH V Kogelstoten met Phebe
11.45 CAD V Discuswerpen met Myrthe

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s