De laatste titels

Geplaatst op Geupdate op

img_2470
Aaron & Elias Eeckhout

Vandaag stond in Wervik het Vlaams en Provinciaal kampioenschap voor masters op het programma. Op de nieuwe piste te Wervik zorgde de plaatselijke club voor een prima organisatie! Trainer Filip Eeckhout was de enige FEThrower die in actie kwam in het kogelstoten en het discuswerpen. Ondertussen kwamen meerkampers Lien Rubbrecht (JUN) en Pieter Vandenborne (SCH) in actie te Deinze op dag 1 van het PK meerkamp.

Filip vertrok met wat vraagtekens richting Wervik want eerder deze week was hij enkele dagen ziek en van trainen kwam de laatste weken ook al niet veel in huis. Uiteindelijk bleek z’n fysieke paraatheid en techniek nog best mee te vallen want in de kogel realiseerde hij een degelijke 14m80. Een mooie prestatie die hem de Vlaamse en Provinciale titel opleverde.

In het discuswerpen kwam hij tot 39m24. Gezien de omstandigheden was hij hier best tevreden mee en volstond z’n afstand, ook hier, om de Vlaamse en Provinciale titel te veroveren bij de masters M35.

Uitslag KvV & PK masters te Wervik.

In Deinze zagen we onze 2 FEThrowers mooie prestaties leveren met de kogel. Zowel Lien als Pieter realiseerden er een nieuw PR. Lien sloopte (eindelijk 😉 ) de 10m-lijn en kwam tot 10m03. Pieter verbeterde z’n PR met 5cm en heeft nu 9m36 als best.

Morgen mag u een uitgebreider verslag van dit PK meerkamp verwachten.

Uitslag dag 1 PK meerkamp te Deinze

img_2468

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s