Dubbel Belgisch kampioen

Geplaatst op Geupdate op

img_2452
BK hamer & gewicht te Eeklo

Vandaag was het nog eens de beurt aan trainer Filip Eeckhout om de werpschoenen aan te trekken. Samen met Davy Uyttenhove trok hij richting Eeklo voor het Belgisch kampioenschap hamerslingeren en gewichtwerpen bij de masters. Dat het een succesvolle dag werd, kon je reeds in de tittel lezen, maar met welke prestaties?

Om 11u stond het hamerslingeren (7,260kg) op het programma voor de M35 masters. Filip haalde het vrij vlot met 42m09, goed voor z’n eerste titel. Davy nam een matige start maar kon met 25m23 toch het brons veroveren.

Na de middag mochten ze het gewicht (15,88kg) zo ver mogelijk proberen weg te gooien. Opnieuw was Filip met 12m52 de betere en kon zo voor een 2de maal het hoogste trapje betreden. Hier zagen we Davy, als niet werper, een knappe prestatie neerzetten. Met 9m75 werd hij verdiend 3de!

Volledige uitslag.

img_2440
Frederik – Filip – Davy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s