Prima start!

Geplaatst op Geupdate op

myrthe
Myrthe Van der Borght

Zondag 18 december stond met de Eindejaarsmeeting van VITA de eerste indoormeeting in Gent op het programma. Dat deze meeting in de examens viel, kon Myrthe Van der Borght niet deren. Ze trok richting Gent om er eens te testen hoe ver ze stond na een goede voorbereidingsperiode. Zonder grootse verwachtingen, wetende dat zo’n eerste indoor meeting altijd heel wat atleten op de been brengt en dus lange wachttijden, bracht ze het er heel goed vanaf!

Myrthe realiseerde onmiddellijk een nieuw clubrecord (14m49) bij de scholieren meisjes met 3kg. Sinds de invoering (2011) van de 3kg kogel bij de scholieren deden slechts 3 meisjes beter dan haar 14m49. Als eerste jaars scholier is dit dus een prima start van het indoorseizoen…

Volledige uitslag Eindejaarsmeeting van VITA te Gent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s