Zilveren KvV

Geplaatst op Geupdate op

20170129
Filip Eeckhout

Vandaag, tijdens het kampioenschap van Vlaanderen AC indoor te Gent, stond onze trainer en master Filip Eeckhout nog eens in de kogelring van een AC-kampioenschap. Na zijn prima seizoensstart en het PK van de gemiste kans, wou hij vandaag nog eens knallen! Op training eerder deze week, was er al een goed gevoel en bleek dat de 16m-grens haalbaar was!

Super gemotiveerd trok hij richting Gent met als doel, nog eens op’t podium staan. Met een knappe 2de plaats en een schitterende worp van 16m03 was zijn missie meer dan geslaagd! Als kers op de taart is dit een stevig nieuw CR en een mooie 2de plaats aller tijden achter de ongenaakbare Wim Blondeel bij de masters M35. Ook z’n andere worpen mochten er zijn (15m89 – 15m60 – 15m41 – 15m23).

20170129hanne2
Hanne Maudens

Ook meerkampster Hanne Maudens liet opnieuw van zich spreken! Na het ene na het andere PR te hebben verbroken op de loopnummers, deed ze dit nu ook in een kampnummer! In het hoogspringen verbeterde ze knap haar PR tot 1m81, wat haar meteen  een schitterende 2de plaats opleverde in een hoogstaande wedstrijd.

Tot slot vermelden we hier graag nog het 60m horden resultaat van onze andere meerkampster, Lien Rubbrecht. Lien kende wat pech bij het overschrijden van een horde en finishte in 9″80. Hiermee werd ze 4de in haar reeks.

Volledige uitslag is hier te raadplegen.

.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s