Openen met een knal!

Geplaatst op Geupdate op

myrtheHet outdoorseizoen is vandaag schitterend gestart voor Myrthe Van der Borght! Er werd op stage heel goed getraind en ook haar tests lieten het beste verhopen. Toch was er op technisch vlak nog wat onzekerheid en wou ze eerst nog een wedstrijd meepikken met het oog op het PK van volgende week! Ze trok richting Diepenbeek, de enigste wedstrijd dit Paasweekend,  waar zowel kogel als discus geprogrammeerd stonden voor de scholieren meisjes.

Beginnen mocht ze met de kogel. Als eerstejaars scholier knalde ze elke worp boven de 14m om uiteindelijk de wedstrijd af te sluiten met een ongelooflijke 15m04! U leest het goed, voor het eerst de kaap van de 15m, goed voor een nieuw PR, CR en de 4de prestatie aller tijden bij de scholieren meisjes met 3kg.

Met de discus ging het wat moeizamer. Net als op training worstelde ze nog wat met haar draai. Toch keert ze ook hier met een mooi resultaat huiswaarts (35m77).

Volledige uitslag.

.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s