Phebe in Eeklo

Geplaatst op Geupdate op

Phebe
Phebe Vanderstraeten

Zondagnamiddag (21/05) trok Phebe Vanderstraeten naar een werpmeeting in Eeklo. Op training liet ze de voorbije weken met haar discus heel mooie worpen zien. Tijd dus om nog eens een wedstrijdje mee te pikken. Het werd een heel regelmatige wedstrijd waarin ze met 33m49 haar PR benaderde. Toch was ze wat ontgoocheld omdat deze prestatie niet haar mogelijkheden weergeeft. Een nieuwe poging om haar PR te breken krijgt ze binnen 2 weken tijdens de Memorial Buyle op eigen terrein.


Ook de VS-jeugd was op dreef. Heel wat atleetjes trokken op zondag naar Gent voor een jeugdmeeting. Ook pupil Cedric Keppens, die gretig gebruikmaakt van de extra jeugdtrainingen, was aanwezig. Cedric sluit sinds kort op maandag aan bij onze werpgroep om de technieken van kogel en discus te leren. Gebeten door het werpen realiseerde hij na 2 discustrainingen reeds 19m38 in zijn eerste wedstrijd.

 

Volledige uitslag werpmeeting ACME

Volledige uitslag jeugdmeeting RCG

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s