Druk Hemelvaartweekend

Geplaatst op Geupdate op

20170525Vandaag stond te Sint-Niklaas het Vlaams kampioenschap hamerslingeren voor masters op het programma. Trainer Filip Eeckhout trok er alvast z’n werpschoenen aan. Ook Nina & Levi Denolf waren vandaag op de piste terug te vinden. Zij trokken richting Ninove voor een meerkamp. Nog meerkampnieuws mag u zaterdag en zondag verwachten want dan trekken Hanne Maudens en Pieter Vandenborne respectievelijk richting Götzis (Oostenrijk) en Herentals.  Het wordt vooral uitkijken naar Hanne. Hanne gaf de laatste weken blijk van een zeer goede vorm waardoor de EK-limiet normaal geen probleem mag vormen en wie weet wordt zelfs de kaap van de 6000 punten doorbroken! Tot slot is het ook uitkijken naar Myrthe Van der Borght in het kogelstoten op de IFAM te Oordegem.

We beginnen ons overzicht bij master (M35) Filip de de klus klaarde met de 7,260kg hamer. Hij werd Vlaams kampioen met een worp van 41m06. => Uitslag Sint-Niklaas

Een uitslag van Ninove is momenteel nog niet beschikbaar. De resultaten van Nina & Levi moet ik jullie dus nog even verschuldigd blijven. => Verslag meerkamp te Ninove

Wie Hanne’s belevenissen in Götzis op de voet wil volgen kan op haar website terecht. Daar kan je alle info vinden en worden haar resultaten zo snel mogelijk weergegeven in een overzichtelijke tabel. => Website Hanne

Myrthe zal dus op de IFAM voor het eerst met de 4kg kogel werpen in wedstrijdverband. Haar vertrouwde trainingspiste is dan ook een prima plaats om dit te doen. De resultaten zijn live te volgen via volgende website. => Live results IFAM

Info over de meerkamp van Pieter te Herenatls kan u via volgende link raadplegen. =>  FC meerkamp Herentals

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s