Silke en Cedric aan het feest!

Geplaatst op Geupdate op

20170624
Silke De Lathauwer

Tijdens de Provinciale jeugdkampioenschappen voor benjamins, pupillen en miniemen kwamen onze VS-atleetjes goed voor de dag. Ze lieten heel wat prima resultaten optekenen. Het mag dan ook duidelijk zijn dat onze jeugdwerking terug op niveau is na enkele mindere jaren. Langs deze weg geven we dan ook eens een dikke pluim aan de VS-jeugdtrainers en hun coördinator! Ook vanuit onze groep werd er flink gepresteerd…

Silke De Lathauwer en Cedric Keppens zijn 2 pupillen die gretig gebruikmaken van de extra trainingen kogel/discus op maandag. Bijna elke maandag zijn ze vol enthousiasme en met heel veel motivatie aanwezig. Hun inzet resulteerde vandaag in mooie prestaties.

Zo schitterde Silke in het discuswerpen met een worp van 21m10. Goed voor de Provinciale titel en een nieuw clubrecord. Daar stopte het niet voor haar want in het kogelstoten vestigde ze eveneens een nieuw PR met 6m65, goed voor een knappe 2de plaats.

20170624a
Cedric Keppens – Foto: Ronny Coene

Ook Cedric kon met 2 medailles en evenveel persoonlijke records huiswaarts. Hij liet in het kogelstoten 9m41 opmeten wat goed was voor een knappe 2de plaats. In het discuswerpen zat er misschien nog ietsje meer in maar met 20m46 en de 3de plaats kan hij ook hier terugblikken op een prima wedstrijd!

Volledige uitslag.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s