Avondmeeting te Bornem

Geplaatst op Geupdate op

annelien b
Foto: Johnny De Ceulaerde

Annelien Beelaert trok op vrijdag 28 juli richting Bornem om deel te nemen aan een avondmeeting. Ze werkte er met wisselend succes, een vrij druk programma af. Uiteindelijk kon ze tevreden terugblikken op de geleverde prestaties zo kort na haar reis en het daardoor 2 weken niet trainen.>

Als eerste proef stond het kogelstoten op het programma. Daar werd ze 3de met een eerder matige 10m26. De kogel bleek wel een goede opwarming te zijn voor haar discuswerpen. Hier presteerde ze op niveau en realiseerde 34m13. Annelien gooide een technisch stabiele wedstrijd. Gezien de omstandigheden een mooie afstand die nog heel wat ruimte laat tot verbetering. Wie weet die 35m+ op het Kampioenschap van Vlaanderen binnen 14 dagen.

Als uitsmijten nam ze ook nog deel aan een Zweedse aflossing samen met Jente Blancquaert, Eline Van Doorselaer en Cato De Smet. Het vier-tal finishte als 2de in 2’35″16.

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s