Myrthe toont haar vorm!

Geplaatst op Geupdate op

FullSizeRender
Myrthe Van der Borght

Op zatedrag 5 augustus trok Myrthe Van der Borght naar de 15de Memorial Jos Verstockt te Lier. Haar prima vorm, die ze gehoopt had te tonen tijdens de EYOF, etaleerde ze dan maar vandaag. Op een week tijd kon die natuurlijk niet weg zijn maar dat ze met een nieuw PR huiswaarts zou keren, was toch een verrassing.

In haar 2de beurt pakte ze meteen uit met een knappe 15m48, selchts 4 cm onder haar PR. Deze prestatie was al super maar ze deed er nog een schepje bij want in de 5de beurt gooide ze een bommetje van 15m61. Goed voor een nieuw PR, clubrecord en een versteviging van haar 3de plaats allertijden bij de scholieren meisjes.

Eerder op de middag had ze wat problemen met de discus of was het met het net van de discuskooi want pas na 5 nulworpen slaagde ze er in een geldige prestatie te laten opmeten van 34m53. Mits wat extra finetuning van haar draai komt ook het discuswerpen in orde tegen de volgende wedstrijden.

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s