BK cad/sch dag 2

Geplaatst op Geupdate op

BKOp dag 2 van de Belgische kampioenschappen voor cadetten en scholieren te Moeskroen kwam Arnaud De Cremer (ASVO) in actie in het kogelstoten. Arnaud komt op vrijdag reeds enkele weken meetrainen met de FEThrowers. We vermelden dan ook graag z’n knappe 2de plaats in het kogelstoten met 14m33. De afstand was misschien wat onder z’n mogelijkheden maar uiteindelijk telt op een kampioenschap de plaats… na de middag nam hij ook nog deel aan het hoogspringen waar hij 6de werd met 1m70.

Meerkampster en cadet Nina Denolf mocht, zoals reeds gisteren vermeld, vandaag aantreden in de finale van de 400m. Dat Nina uit het goede hout gesneden is, bewees ze nogmaals met een schitterende 4de plaats (60″51).

Proficiat!

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s