Petit-Fays 2017

Geplaatst op Geupdate op

imagesOp zaterdagmorgen 28 oktober vertrekken enkele FEThrowers op stage naar Petit-Fays. Ons stageplaats telt 11 slaapplaatsen waardoor we net als vorig jaar snel “volzet” waren. Deze 3-daagse stage staat vooral in het teken van teambuilding, conditieopbouw en alternatieve krachttraining, iets waar de Ardense bossen een hoofdrol in spelen.

Wie onze avonturen van onze VS-werpers op de voet wil volgen of ze later opnieuw wil beleven, kan op deze pagina een kort verslagje en enkele foto’s terugvinden. Wie meer info wil over onze leuke verblijfplaats kan alle gegevens vinden via volgende website: www.evenuitblazen.be. Huisbaas Axel Schmit ontvangt u met open armen!

Zaterdag 28 oktober 2017:

Zaterdagochtend vertrokken we om 8u richting Petit-Fays, na 2u bereikten we vlot onze bestemming. Eens uitgepakt verzamelden we om een half uur te gaan loslopen. Ondertussen bereidde Dorien ons een heerlijke spaghetti.

Na de middag trokken we het bos in. Daar sprongen we over, of wierpen we met hetgeen de natuur ons ter beschikking stelde. 😉

Na het avondeten organiseerde Lien een filmavond met als kleppers ‘geen wonder dat ik ween’ Firmin en  de Premier.

.

Zondag 29 oktober 2017:

Zoals voorspeld, was het weer vandaag wat minder. Gelukkig beschikte onze verblijfplaats over een zeer ruime zolder waar we in prima omstandigheden konden werken aan onze rompstabilisatie. De buik- en rugspieren zullen het geweten hebben.

In de namiddag zochten we het, voor een eerder korte training, wat hogerop. Naast partnerweersrandsoefeningen stonden er ook nog sprintjes bergop op het programma. De koude wind zorgde voor een pittige training, waar de eerste vermoeidheid de kop op stak. Gelukkig bracht een winterzonnetje wat verzachting.

De jaarlijkse BBQ werd deze keer vervangen door gourmet. Het werd een super gezellig samenzijn!

.

Maandag 30 oktober 2017:

De laatste training werd een medecinebaltraining. Opnieuw was de zon van de partij en werd er een prima training afgewerkt!


.

Meer foto’s kan u vinden in ons online fotoalbum: Stages

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s