Belofte van het jaar!

Geplaatst op Geupdate op

BelofteHanne
Foto: Luc Dequick

Het was de derde keer dat Sint-Truiden in Stayen de top van de Belgische atletieksport mocht verwelkomen voor de jaarlijkse Gouden Spike uitreiking. Gewezen Gouden Spike en ex VS-atleet Eddy Annys, nog steeds nationaal recordhouder hoogspringen,  mocht de Gouden Spike overhandigen aan Nafi Thiam. Maar de echte ster van de avond voor VS was natuurlijk Hanne Maudens.  Hanne werd ziek tijdens haar belangrijkste competitie van het jaar, het EK beloften in Polen. Maar een uitstekend zevenkamp (6 113p!) bracht haar in Götzis niet alleen tot op de 4de Europese belofteplaats, maar ook tot op het WK in Londen. Hanne werd dan ook met recht en reden verkozen tot Belofte van het jaar 2017!


De volledige uitslag van de Gouden Spike verkiezing kan u via deze link op de site van de Vlaamse Atletiekliga raadplegen.

Een dikke proficiat, Hanne! Laat 2018 maar komen…

BelofteHanne2
Foto: Reindert De Vos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s