1e landelijke te Kortrijk

Geplaatst op

Vandaag trok onze trainer en master Filip Eeckhout naar Kortrijk om er aan het kogelstoten en discuswerpen deel te nemen.  VS kwam bij de mannen voor de beker van Vlaanderen in eerste landelijke uit. Een drukke week, 2 communiefeesten en een hardnekkige elleboogblessure zorgden voor eerder matige prestaties. Bij kogel kwam hij tot 14m37 en een 2de plaats. Discus was een nog grotere tegenvaller. Het werd een wedstrijd om snel te vergeten want met 36m43 en een 6de plaats presteerde hij ondermaats.

Op de korte horden zagen we junior en meerkamper Pieter Vandenborne nog knap enkele punten sprokkelen. Hij liep z’n eerste 110m horden in 18″31. In het polsstokspringen mocht master Davy Uyttenhove (M35) de clubkleuren verdedigen. Davy klaarde 3m40 maar was hier niet tevreden mee.

Ondertussen kwam master Steven Lucas (M45 – ASVO) in Brugge in actie. Hij nam er voor KASVO in landelijke 2A ook het kogelstoten en discuswerpen voor zijn rekening. Steven presteerde op niveau en haalde respectievelijk 10m93 (6e) en 26m66 (8e).

Volledige uitslag Kortrijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s