Knallen met de discus!

Geplaatst op

annelien bVandaag was er geen training omdat trainer Filip wat A-attesten mocht gaan uitdelen op het oudercontact. Niet getreurd, enkele werpers trokken richting Deinze om er deel te nemen aan een avondmeeting. Zo zagen we Annelien Beelaert en Cédric Broeckaert in actie komen met de discus. En hoe…

Eerstejaars juniore Annelien pakte stevig uit en vestigde reeds voor de 3 keer deze zomer een nieuw PR. Het werd een zeer regelmatige wedstrijd waarbij ze in haar 5de beurt als beste 38m25 liet opmeten. Een prestatie die haar wat steviger op de 3de plaats brengt in de nationale juniores ranglijsten en hopelijk voldoende is voor deelname aan het BK AC, volgende week in Brussel.
In het speerwerpen verging het haar wat minder goed en kwam ze tot 32m17.

Eerstejaars cadet Cédric zette op training de jongste weken enorme stappen en benaderde reeds enkele keren de 40m. Op wedstrijd lukte hem dit nog niet tot vandaag. Met 38m05 doet hij bijna 5m beter dan zijn vorige PR (20 mei) en al ruim 10m beter dan z’n prestatie tijdens het PK in april.

Beide een dikke proficiat, dat belooft voor de rest van het seizoen!

Volledige uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s