BR & 6de op EKu18

Geplaatst op Geupdate op

Myrthe-coen-schilderman
Foto: Coen Schilderman

Myrthe Van der Borght heeft zich vandaag opnieuw een beetje in de geschiedenisboeken geworpen tijdens het EKu18 in Györ (Hongarije). Tijdens de finale van het kogelstoten evenaarde ze eerst nog in de 2de poging haar PR en BR met 16m10 maar in de laatste poging deed ze er nog enkele centimeters bij en klom zo tot plaats 6 met 16m19.

Dikke proficiat, Myrthe! De FEThrowers zijn fier op jou! Het is een prachtig resultaat dat er alleen kon komen door hard te werken. Myrthe traint slechts aan een gemiddelde van 4 trainingen per week waardoor ze sowieso nog veel wat groeimarge heeft. Rustig verder blijven werken en vertrouwen hebben in het proces…

De volledige uitslag kan u hier raadplegen.

Via onderstaande links kan u extra informatie vinden over dit kampioenschap.
Webpagina over EKu18 op VAL-site
LOC-site van Gyor
EAA-site van Gyor

EKu18Myrthe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s