BKi jun/bel te Gent

Geplaatst op Geupdate op

annelien bZaterdag 2 maart vond het Belgisch indoorkampioenschap voor junioren en beloften plaats in de Topsporthal te Gent. Voor de FEThrowers kwam slechts één atlete in actie. Als speer- en discuswerpster nam Annelien Beelaert deel aan het kogelstoten.

Annelien kon beslag leggen op een 9de plaats met 9m84, niet het resultaat waarop ze gehoopt had. De opwarming verliep nochtans vlot met worpen op en voorbij de 10m-lijn. Tijdens de wedstrijd echter vlotte het niet zo goed, deze keer was het niet de techniek maar de kracht die haar in de steek liet. Misschien waren het de naweeën van wat ziek te zijn geweest of gewoon een slechte dag…

Uitslag.

.

Vandaag werd er ook gegooid in Sint-Niklaas tijdens het 4de winterthrowingfestifal. In de uitslag zagen we volgende FEThrowers verschijnen:
JUN – Lucas Lode (ASVO) – hamer (6kg): 33m96 (PR) & gewichtwerpen (11,34kg): 12m39 (PR)
M35 – Vervaeke Sofie (ASVO) – discus (1kg): 18m89 & hamer (4kg): 17m94 (PR)

Uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s