Cédric start sterk!

Geplaatst op Geupdate op

cedricTerwijl trainer Filip en enkele FEThrowers op de terugweg waren van hun Paasstage in Italië, trok Cédric Broeckaert zijn werpschoenen aan en nam deel aan de werpmeeting in Eeklo (13/04). Ondanks de koude omstandigheden presteerde hij reeds op hoog niveau. Zo kon hij met 2 persoonlijke records naar huis terugkeren. Dikke proficiat!

Hij opende heel sterk met de discus en verpulverde zijn PR met meer dan 2m50. Zijn nieuw record staat nu op 45m09 , hiermee realiseerde hij opnieuw ruim het minimum voor het VS-TalentenTEAM! Met de kogel verging het hem wat moeizamer en naar eigen zeggen had hij wat last van de kou. Toch kon hij zijn outdoor PR iets verbeteren en bracht het op 11m79. Alvast een zeer mooi begin van een hopelijk schitterend seizoen! Keep up the good work, Cé!

Uitslag Eeklo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s